null

Modele Bashkëkohore

Risistë e fundit të modës, në arredimin e shtëpive. Nëse dëshironi një shtëpi bashkekohore sipas trendit të fundit në europë, zgjidhni “First Floor”
null

Shkëlqim & Bukuri

Oiled Look, garanton shkëlqimin e parketit, refleksion i ndriçimit dhe për pasojë një rritje të aspektit estetik të tij duke dhënën ndjeshmërinë e pastërtisë dhe përsosmërisë.
null

Çmime të Favorshme

Kurseni duke blerë një produkt rezistent që është afatgjatë në ambientet tuaja. Çmime të favorshme për çdo kategori laminati.

Premtimi Ynë

null
Laminate cilësore për çdo ambient.
Ju mund të jeni të qetë që ti përdorni
edhe në kuzhina e dhoma gatimi.
Fortësia e materialit, cilësia gjermane e tij,
puthitja me metodën Megaloc, dhe Issowax
kunder ujit dhe lagështirës, na garanton
që ta përdorni edhe në ambientet tregtare,
apo ato me frekuentim të shpeshtë.
Produkte Ekologjie, Strukturë 4V me reliev 3D,
në mënyrë që të ndiheni të qetë në shtëpinë
tuaj si të ishit në natyrë.

Informohuni përpara se të blini parket.

null
null

Made in Germany

Produktet elitare  janë vetëm MADE IN   GERMANY. Laminatet gjermane janë laminatet më cilësore  në botë.
null

Investim Jetëgjatë

Fortësia e sipërfaqes, rezistente ndaj gërvishjeve dhe fërkimeve të shpeshta (frekuentim i shpeshtë).
null

Rezistente ndaj Lagështirës

Me përmbajtje ISSOWAX, që e përforcon kundër ujit dhe lagështirës.
null

Puthitje e përsosur

Sistemet e montimit MEGALOC garantojnë puthitje të përsosur dhe ruajnë pamjen e tij, si në ditën e parë që e keni montuar.

Parketet Tona

null

Parketet SENSA FLOORING


Sensa Flooring është një Brand i Gjigandit Gjerman W. CLASSEN GmbH & Co.
Grupi  zhvillon dhe prodhon dysheme me cilësi të lartë ekskluzivisht në Gjermani dhe është një nga ofruesit kryesorë në mbarë botën të dyshemeve të laminuara. Ai është lider botëror në inovacion dhe furnizues me gamë të plotë për laminatet bashkohore natyrore për përdorimet e Interior Dezajn.

Shumëllojshmëri Standartesh ISO


Laminatet Sensa-Flooring kanë kaluar me sukses testimet duke u pajisur me nje grup të madh Standartesh ISO në saj të vetive të jashtëzakonshme që ata kanë. Kliko për të shkarkuar/lexuar Standartet dhe specifikimet

Sensa Natural Edition
Sensa Natural Vintage
Sensa Studio Essentials

Deklarata e Performanës

Kliko Certifkatën për të shkarkuar/lexuar çertifikimin teknik të laminateve SENSA

CERTIFIKATA SENSA

null

First Floor

Nëse jeni duke arreduar ambientin tuaj, shtëpi apo biznes, laminatet gjermane që ofron “First Floor” janë zgjedhja e parë për dyshemene tuaj.
null

Zgjedhje Ideale

Shkëlqim, Ngjyra, Gjallëri, Emocion, Natyrë, Forma, Inspirim. Shtepia që ju ëndërroni, ne ju ndihmojmë ta realizoni.
Kontaktoni menaxherët tanë ose vizitoni showroomin.
Ne do tju konsultojmë që ju të bëni zgjedhjen më të mirë për veten tuaj.

Kontaktoni me ne

Ju mund të përdorni gjithashtu formën e mëposhtme për dërguar një mesazh, duke plotësuar fushat përkatëse.

Rrjetet Sociale

null

Informacione Kontakti

null